L'Associació Art Catalunya reforça campanyes per potenciar l'assistència de públic


  • Comparteix:

L'Associació Art Catalunya reforçarà les seves campanyes per tal de potenciar l'assistència de públic a les galeries d'art. L'entitat, que ha renovat la junta directiva aquest dissabte i de la qual el santcugatenc Josep Canals n'és el vocal de comunicació, es planteja com a objectiu principal augmentar la inquietud artística dels catalans.

L'Associació, a la que pertany la Canals-Galeria d'Art, vol acabar amb l'escassa assistència de públic als espais d'art per tal de potenciar el gust per l'art dels ciutadans. L'entitat pretén aprofitar les influències a nivell nacional i internacional per fomentar les obres de qualitat. Josep Canals, que es manté com a vocal de premsa de l'entitat, ha destacat els objectius d'aquesta nova etapa.

Josep Canals

El que funciona malament és l'assistència de públic i la inquietut cultural i seguirem les campanyes per fomentar les visites als espais d'art.


L'associació manté com a president Julio Niebla de la Galeria Barcelona i vol seguir amb la línia de qualitat de les exposicions conjuntes. Per la seva banda, des de Sant Cugat la galeria Canals intentarà impulsar l'interès dels ciutadans. Així ho ha manifestat el seu director, Josep Canals.

Josep Canals

Seguirem sent aquest mosquit tigre que molesta per crear inquietut dins de l'art més punyent en l asocietat.


El proper projecte d'Art Catalunya és una exposició d'escultures de gran format amb motiu de la celebració 'Temps de Flors' a Girona del 14 al 22 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.