El Cicle de Teatre de Valldoreix presenta l'obra 'Ay Carmela!'


  • Comparteix:

El Cicle de Teatre de Valldoreix presenta aquest diumenge a la tarda l'obra 'Ay Carmela!' Després d''Art' i 'Revisió Anual', l'obra de l'autor José Sanchis Sinisterra, serà la tercera de les obres d'aquesta edició del cicle organitzat pel Grup Espiral.

'Ay Carmela', de l'autor José Sanchís Sinisterra, ambientada en la guerra civil espanyola, serà la tercera de les obres de petit format que es representarà dins la dotzena edició del cicle de Teatre de Valldoreix.

En aquesta ocasió els encarregats de portar-la a escena seran el grup teatral Centre Parroquial de Monistrol de Calders. Com cada primer diumenge de mes, i com ja va passar amb les obres 'Art' i 'Revisió Anual', el que es busca és tractar temes interessants i fer reflexionar al públic. Així ho ha explicat la directora del Grup de Teatre Espiral, Trini Escrihuela.

Trini Escrihuela

Ens agrada dir i cuestionar coses encara que no estiguin passant en aquest moment. Segur que no fa cap mal recordar i tenir en compte els problemes que hem passat com a poble.


El muntatge se centra en la història de dos actors còmics que treballen al bàndol republicà i que són fets presoners per les faccions feixistes.

El cicle de Teatre de Valldoreix ha comptat amb un gran èxit de convocatòria en les dues representacions que ja s'han fet, i es completarà el mes que ve amb la comèdia còmica 'Diner Negre'. L'obra 'L'enemic del poble', de l'escriptor Henrik Ibsen, tancarà aquesta dotzena edició de teatre amateur el proper mes de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.