Grup XXI patrocina amb 20.000 euros el III Festival de Música de Cambra


  • Comparteix:

En total, seran 6 concerts que es faran del 9 de juny al 23 de juliol al Claustre del Monestir

En total, seran 6 concerts que es faran del 9 de juny al 23 de juliol al Claustre del Monestir

Grup XXI és el patrocinador de la tercera edició del festival Música de Cambra que es celebrarà entre els dies 9 de juny i 23 de juliol a Sant Cugat. En total seran sis concerts de música que s'interpretaran durant les nits d'estiu al Claustre del Monestir. Amb aquesta aportació de 20.000 euros, Grup XXI col·labora una vegada més en les activitats culturals i esportives del municipi.

El Festival de Música de Cambra de la nostra ciutat arriba a la tercera edició i ho fa, en aquesta ocasió, amb el patrocini de l'empresa santugatenca Grup XXI. En concret, el grup immobiliari aporta 20.000 euros a l'organització del festival, contribuint així a garantir la presència de grups de primer nivell.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la responsabilitat social corporativa del Grup XXI que ja ha col.laborat en diferents activitats i esdeveniments del municipi com el Pessebre de Paus Casals o el butlletí econòmic que edita l'Ajuntament. Recoder ha remarcat, a més, que aquest festival de música ja s'ha consolidat a Sant Cugat i que contribueix a reforçar la centralitat cultural de la nostra ciutat.

Lluís Recoder

El que va començar com un projecte s'ha consolidat i això és important per la ciutat.


Des de l'any 1994, el Grup XXI està present a la nostra ciutat. Tot i que en un primer moment es va instituir com a grup immobiliari, actualment també s'ha obert als sectors de la medicina o l'alimentació. El conseller delegat del grup, Santiago Vila, ha explicat que un dels seus objectius és ser presents i col·laborar amb el màxim d'activitats culturals i esportives de Sant Cugat.

Santiago Vila

Intentem col·laborar amb les activitats que promou l'Ajuntament o les entitats de la ciutat.


A mitjans de l'any que ve, Grup XXI obrirà un centre de medicina avançada a la nostra ciutat on també s'hi traslladarà el servei de fecundació in vitro que actualment ofereixen a Sabadell. La construcció d'un hotel de luxe de 90 habitacions darrera les instal·lacions de l'ITV o serveis de restauració i càtering, a banda dels nombrosos projectes immobiliaris, són algunes de les actuacions més immediates que té previstes aquesta empresa a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.