La primera edició de 'La Nit de Dansa' aplega un centenar de persones amb tres muntatges inèdits


  • Comparteix:

Més de dues hores de dansa i d'oci en tres muntatges que han aplegat aquest dissabte a la nit un centenar de persones. Aquest és el balanç de 'La Nit de Dansa Contemporània' del Casal de Joves TorreBlanca que ha portat a la sala polivalent les creacions de les companyies Vuit Buit Grup de Dansa Contemporània de l'Esbart, la companyia Pepe Hevia i T(i)empo Dansa.

Les activitats d'oci alternatives del Casal de Joves TorreBlanca és consoliden. Bon exemple d'això ha estat la primera edició de 'La Nit de Dansa Contemporània' que ha aquest dissabte a portat a l'equipament juvenil les companyies Vuit Buit Grup de Dansa Contemporània de l'Esbart, la companyia Pepe Hevia i T(i)empo Dansa, per tal d'oferir un espai on els joves puguin expressar-se.

Aquest era el primer cop que la recentment inaugurada sala annexa del casal acollia una producció d'aquest gènere. El coordinador del casal, Joan Carles Busquets, fa aquest balanç de la marató de dansa.

Joan Carles Busquets

Fem un balanç molt positiu. Van assistir unes cent persones. Va ser la prova de foc per la sala annexa. L'ambient era molt familiar, molt proper.


Els muntatges han fet reflexionar a través de la dansa sobre aspectes com la immigració, el temps i la terra i l'home. Busquets parla de les propostes de les companyies que han protagonitzat 'La Nit de Dansa'.

Joan Carles Busquets

Vuit Buit van oferir la seva peça de presentació, basada en un poema de Pere Quart. La segona peça era del Grup T(i)empo. I l'última va ser de la companyia Pepe Hevia que va oferir un fragment de la seva nova obra.


El programa s'ha completat amb un recital de poesies relacionades amb els muntatges, a càrrec de la periodista Eva Romero.

Després d'aquesta primera prova de foc, la següent cita a la sala polivalent del Casal de Joves de TorreBlanca serà 'La Nit dels Cantautors joves'. En total, l'equipament juvenil obrirà els micròfons a cinc cantautors el proper 29 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.