Èxit absolut en la 16a edició del Llibre Gegant


  • Comparteix:

Els més petits han estat els protagonistes de la XVI edició de la Festa del Llibre Gegant, que un any més ha omplert la plaça Barcelona. Una quarantena d'il·lustradors han participat en aquesta iniciativa i han plasmat sobre el paper les històries dels més petits. Tots els contes es podran veure exposats en una nova mostra del Llibre Gegant, a partir de la Festa Major, i per primera vegada també podran descarregar-se des d'Internet.

La plaça de Barcelona s'ha omplert aquest diumenge en l'edició més exitosa de la Festa del Llibre Gegant. Durant tot el dia els més menuts han pogut escriure les seves pròpies històries. Alguns dels participants han explicat així l'experiència i també els seus contes, carregats d'imaginació.

nens

Un nen que es compra un rellotge dormilega. Del meu Ferrari i del Ronaldinho. Ens deixen escriure el llibre i després ens el dibuixen i és una sort.


Un total de 40 il·lustradors han fet les delícies dels més petits, tot i la forta calor, i han reproduït en imatges les seves històries. Esteve Polls, un dels il·lustradors que més vegades ha participat en aquesta festa, ha destacat la importància d'activitats com aquestes.

Esteve Polls

Fomenten tot l'art a Sant Cugat i a més els nens gauideixen molt.


La festa del Llibre Gegant ha començat a dos quarts d'11 del matí amb una xocolatada i després s'ha donat temps perquè els nens i nenes escrivissin les seves històries. Finalment prop de 200 contes conformaran el llibre d'enguany que s'exhibirà a la Biblioteca del Mil·lenari pels voltants de la festa major. Des de l'organització, Pep Martínez s'ha mostrat molt satisfet de la resposta.

Pep Martínez

L'objectiu era augmentar la participació i hem batut rècord d'il·lustradors i de nens.


En aquesta ocasió s'incorpora una novetat donat que els dibuixos i els contes es podran descarregar d'Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.