Una vintena d'artistes exposen obres sobre la figura humana a la sala La Galeria


  • Comparteix:

Més d'una vintena d'obres sobre la figura humana composen la mostra col·lectiva que ha donat el tret de sortida a una nova temporada de La Galeria. L'exposició compta amb obres d'una vintena d'artistes entre els quals hi ha noms com Palazzi, Perico Pastor i Gabino Rey.

La sala La Galeria ha inaugurat la nova temporada amb una mostra col·lectiva, tal i com ja s'ha fet en les passades edicions. Després d'algunes dedicades al mar, als paisatges i als bodegons, ara és el torn de la figura humana. Des de la galeria s'aposta per la figura com a una de les fonts d'inspiració de la història de l'art. Jordi Batlle, director de la sala, explica els avantatges d'aquest tipus d'exposicions.

Jordi Batlle

És un tipus d'exposicions on a partir d'un fil conductor, et permet barrejar tècniques, artistes, generacions; a més, aproxima la pintura al domicilli del particular.


En aquesta mostra es reuneixen més d'una vintena d'obres en diferents formats, suports i tècniques. L'exposició es podrà veure fins el 12 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.