13 colles i centenars de santcugatencs participen a les 20ena Trobada Gegantera


  • Comparteix:

Èxit de participació a la 20ena Trobada Gegantera. 13 colles i centenars de santcugatencs en participat en aquesta jornada que ja és típica de la Festa Major. La festa grossa dels geganters de Sant Cugat arribarà però l'abril de l'any vinent amb un cap de setmana ple d'activitats que servirà per commemorar el 20è aniversari del bateig del Joan i la Marieta.

Els Geganters de Sant Cugat han estat acompanyats enguany dels Caparrots i de les colles de Gegants de Valldoreix, Vilassar de Dalt, Pla del Penedès, Molins de Rei, Camprodon, Ordal, Navarcles, Lleida, Pont de Vilomara, Riudellops de la Selva, Tona i Perdinyes.

Després de recórrer alguns dels principals carrers de la ciutat, el moment culminant de la trobada ha tingut lloc a la plaça d'Octavià, davant la presència de centenars de santcugatencs. Precisament, aquest nivell de participació i la manca d'incidències amb els diferents gegants han estat els trets més destacats per parts dels organitzadors. Escoltem Pere Royo, dels Gegants de Sant Cugat.

Pere Royo

Molt bé, tot ha sortit molt bé, tothom ha col·laborat molt, la plaça està plena i la gent s'ha divertit


Com ja és habitual, la Trobada ha finalitzat amb un lliurament de records a totes les colles de la mà de l'alcalde. Lluís Recoder ha agraït a les diferents colles geganteres la seva participació a la festa de la nostra ciutat i els ha animat a repetir l'any vinent, coincidint amb els vintè aniversari del bateig dels Gegants de Sant Cugat.

Precisament, des de la colla gegantera ja han avançat que de cara a l'abril de l'any vinent estan preparant tot un cap de setmana de celebració per commemorar aquest bateig del Joan i la Marieta. Ho ha explicat Pere Royo.

Pere Royo

Ho estem muntant encara, però volem omplir tot un cap de setmana d'activitats. El dissabte seran pels nens i el diumenge pels grans


Amb tota probabilitat, aquesta celebració serà pels volts del 20 i 21 d'abril del 2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.