La Sardana del Mil·lenari, titulada 'Gaudeamus', s'interpretarà diumenge a l'Aplec de Sant Cugat


  • Comparteix:

La regidora de Seveis Personals, Àngels Ponsa, i la presidenta de l'Entitat Sardanística, Carme Casadejús, a l'acte de presentació de la sardana 'Gaudeaumus'

La regidora de Seveis Personals, Àngels Ponsa, i la presidenta de l'Entitat Sardanística, Carme Casadejús, a l'acte de presentació de la sardana 'Gaudeaumus'

El 27è Aplec de la Sardana, que se celebrarà aquest diumenge, acull enguany l'estrena d'una sardana dedicada a l'Any del Mil·lenari. La peça porta el nom de 'Gaudeamus' i l'ha composat Joaquim Soms. Aquest any, l'Aplec de la Sardana se celebrarà a la Plaça Octavià.

El propi alcalde Lluís Recoder va fer l'encàrrec d'aquesta peça a Joaquim Soms, que també és responsable de la 'Sardana del Pi d'en Xandri'. La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha afirmat que estrenes com aquesta potencien les tradicions populars:

Àngels Ponsa

Amb 'Gaudeamus' potenciarem més el floklore de la nostra ciutat


Com a novetat, l'Aplec de la Sardana se celebrarà enguany a la Plaça Octavià. La trobada, organitzada per l'Entitat Sardanística comptarà amb la participació de la Cobla Jovenívola de Sabadell, la Principal del Llobregat, Sant Jordi Ciutat de Barcelona i Mediterrània. Les quatre tocaran conjuntament la sardana 'Gaudeamus', a la una del migdia.

Carme Casadejús és l'impulsora de l'Entitat Sardanística i ha recordat la tasca que va fer després de la repressió franquista. Aquest és el tercer any que l'Entitat Sardanística organitza l'Aplec de la Sardana.

Carme Casadejús

M'agraden molt les sardanes, per això vaig impulsar-les a la ciutat després de la repressió franquista


La jornada de diumenge començarà a partir de les 10 del matí amb la interpretació de 17 sardanes. I a partir de les 4 de la tarda, s'interpretaran 17 més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.