l'Assemblea d'Entitats continua la preparació de la Festa de Tardor d'enguany


  • Comparteix:

L'Assemblea d'Entitats continua preparant els actes que les entitats santcugatenques oferiran a la Festa de Tardor els propers 8, 9 i 10 de novembre. Recordem que enguany, les entitats organitzadores volen potenciar la participació de la ciutadania en les qüestions municipals. El lema de la Festa és 'Sant Cugat t'estima. Implica't'.

L'assemblea va celebrar ahir la seva cinquena reunió. El seu portaveu, José Manuel Casteleiro, explica quins són els temes que s'hi van tractar:

Casteleiro

A la reunió d'ahir vàrem continuar planificant les activitats de la Festa d'enguany i vàrem establir que fins el 15 d'octubre es podran inscriure les entitats per participar


Malgrat que el programa d'actes està força avançat, no és encara definitiu. La Festa està encara oberta a noves propostes. A banda del concurs de cartells o el concurs literari, aquesta celebració comptarà amb un debat per tractar com potenciar la participació cívica santcugatenca.

Però també s'està intentant concretar una xerrada sobre els problemes municipals. Alhora, aquesta xerrada també haurà de servir per conèixer les propostes de millora o les solucions que les entitats ofereixen. De fet, el programa no és definitiu. Casteleiro ha explicat que hi ha entitats que podrien entrar per primer cop en l'organització de la Festa de Tardor:

Casteleiro

Es planteja que puguin participar dos o tres entitats noves, com la de Malalts d'Alzheimer i la de Salvem el Molino


Casteleiro ha senyalat també que una de les novetats d'aquesta edició de la Festa serà l'ampliació dels actes al llarg de tot el dia per tal d'aconseguir que més santcugatencs s'apropin a aquesta celebració de principis de novembre. Recordem que enguany la Festa recupera la seva ubicació habitual a l'entorn del Monestir gràcies a que l'Ajuntament ha arranjat la plaça Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.