La 13a mostra de teatre de Valldoreix començarà amb 'Paraules encadenades'


  • Comparteix:

'Paraules encadenades', 'Com si fos un tros de vida', 'Les dones d'en Jake', 'Estrips' i 'Magnòlia cafè' són les cinc obres que configuren la tretzena Mostra de Teatre de Valldoreix, que un any més organitza el Grup de Teatre Espiral. Del 22 d'octubre al 19 de novembre, grups de teatre aficionats de Ripollet, Barcelona i Terrassa, entre d'altres, ompliran la programació dels valldoreixencs.

El cicle començarà el 22 d'octubre amb l'obra de Jordi Galceran 'Paraules encadenades'. Més tard serà el torn de 'Com si fos un tros de vida' d'Eduard Criado. 'Les Dones d'en Jake' de Neil Simon, 'Estrips' de Toni Cabré i 'Magnòlia Cafè' d'Àngels Aymar completaran la mostra que s'allargarà fins el 19 de novembre.

En la seva tretzena edició, la mostra de teatre manté la seva filosofia d'impulsar el teatre amateur, a més de donar a conèixer grups i autors de qualitat que poc a poc es comencen a obrir un lloc en el món del teatre.

El vocal de Cultura de l'EMD, Josep Casadellà, ha volgut destacar la tasca educativa que porta a terme el grup de teatre Espiral. Casadellà també ha destacat la consolidació del grup valldoreixenc dins el territori.

Josep Casadellà

És molt important la feina que es fa des del Grup de teatre Espiral de cara a seguir treballant pel valor del teatre.


Per la seva banda, la directora del Grup de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha explicat que enguany la tria de les obres ha estat més difícil que mai. I és que segons Escrihuela el teatre amateur té cada cop més nivell.

Trini Escrihuela

Aquest any ha estat difícil la tria perquè el nivell de teatre amateur cada vegada és més alt. Cada vegada ens és més difícil escollir les obres.


Recordem que el proper diumenge 22 d'octubre s'iniciarà la mostra teatral amb l'obra 'Paraules encadenades' de Jordi Galceran que interpretarà un grup de Ripollet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.