Dolors Miquel, autora de 'Missa Pagesa', denuncia que la gent no suporta viure en la societat actual


  • Comparteix:

La poetessa Dolors Miquel denuncia que no es pot ser complaent amb la societat actual. La guanyadora de la cinquena edició del Premi de Poesia Sant Cugat ha presentat el seu llibre, 'Missa Pagesa', en un acte a la Biblioteca del Mil·lenari.

'Missa Pagesa', l'obra guanyadora de la cinquena entrega del Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater, presenta una clara i dura crítica als valors de la societat hipòcrita en què, segons l'escriptora lleidetana, vivim.

Dolors Miquel

Jo faig la denúncia perquè no podem ser tan complaents amb el nostre entorn. Si estem en una societat materialista on la gent està angoixada, va al psicòleg, pren pastilles o es fot porros, cocaïna o alcohol és que la gent no suporta viure.


A l'acte de presentació del llibre ha assistit la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha fet públiques les bases del 6è Premi de Poesia Sant Cugat.

Solé explica l'evolució que està experimentant el certamen.

Àngels Solé

Fins ara, sorprenentment, havia guanyat el premi gent molt jove i això també ens agradava molt. Enguany, però, no ha estat així perquè la Dolors és gran des del punt de vista de la seva categoria i trajectòria.


La participació en aquest premi de poesia santcugatenc ha anat baixant progressivament i aquest fet és, segons Àngels Solé, un símptoma de normalitat que prestigia el certamen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.