El concert de Lluís Llach s'ajorna fins el 10 de desembre


  • Comparteix:

El cantaurtor ha hagut de suspendre l'actuació al Teatre-Auditori per una afecció vocal

El cantaurtor ha hagut de suspendre l'actuació al Teatre-Auditori per una afecció vocal

Una afecció gripal ha obligat a ajornar el concert de Lluís Llach previst per aquest passat diumenge. L'actuació del cantautor es farà finalment el diumenge 10 de desembre. Des del Teatre-Auditori han anunciat que les entrades pel concert previst per diumenge serviran pel del mes que ve. Als espectadors que tenen entrada però que no puguin assistir a l'actuació el 10 de desembre se'ls retornarà l'import de les localitats.

Lluís Llach ha actuat aquest dissabte a Perpinyà, on ha hagut d'oferir un concert molt curt ja que la seva veu ja estava molt minvada per l'afecció gripal. Això ha fet que, finalment s'hagi ajornat el concert previst per aquest diumenge a la nostra ciutat.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha remarcat que els espectadors que ja tenen entrada es podran presentar el dia 10 de desembre i que no cal canviar les localitats.

Pep Tugues

Tot segueix igual, la gent que té les entrades pot venir el 10 de desembre, i si algú aquella data no pogués venir li retornarem els diners


Tugues ha afegit que l'apretada agenda del cantautor no ha permès trobar una data més propera, però confia que el diumenge 10 de desembre Llach estarà plenament recuperat i podrà dur a terme l'actuació que el públic de Sant Cugat es mereix.

Lluís Llach presentarà al Teatre-Auditori el concert 'I.' que serveix per tancar la seva carrera professional. L'actuació combinarà temes més antics i altres més recents però sempre amb la voluntat de fugir una mica de les grans referències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.