'Un home de paraula', d'Imma Monsó, finalista del premi Salambó


  • Comparteix:

L'escriptora santcugatenca Imma Monsó ha quedat finalista de la tercera edició del Premi Salambó de narrativa en català amb la novel·la 'Un home de paraula'. L'obra competirà amb 'La gran rutina', de Valentí Puig. El veredicte del premi, que s'atorga a la millor obra en prosa publicada l'any anterior, s'emetrà el 27 de febrer.

Imma Monsó i Valentí Puig són els finalistes de la tercera edició del premi Salambó de narrativa en català organitzat pel Cafè Salambó i el Club Cultura de l'Fnac. El guanyador del premi es determinarà el proper 27 de febrer en una reunió a porta tancada al Cafè Salambó i es farà públic el mateix dia. Enguany, el jurat del premi comptarà amb la presència de reconeguts escriptors catalans com Albert Sánchez Piñol, Emili Rosales i Biel Mesquida.

Escoltem l'escriptora santcugatenca, Imma Monsó.

Imma Monsó

És un premi que em fa molta il·lusió perque es dóna a una obra publicada i els qui el concedeixen són col·legues meus de professió. D'altra banda ser finalista amb el Valentí Puig m'agrada molt perquè va ser el primer critic de la meva obra i tinc molt estima a la seva obra.


El premi Salambó consisteix en el lliurament d'una escultura commemorativa i la possibilitat del guanyador de formar part del jurat de l'edició següent d'aquest certamen literari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.