El Premi de Narrativa infantil supera els 200 participants en la segona edició


  • Comparteix:

Vuit alumnes de primària s'han endut els premis de narrativa infantil de la ciutat. La segona edició del certamen ha superat els 200 participants. L'Ajuntament i diverses llibreries de la ciutat organitzen el concurs.

En total, 230 escolars d'entre tercer i sisè de primària han participat en el concurs, gairebé un centenar més que en la darrera edició.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, fa un balanç positiu de l'increment de participació.

Àngels Solé

Hem incrementat la participació. Hem d'agrair la tasca del professorat per motivar els alumnes a participar.


A la categoria de sisè de primària, Milena Gay, de l'Avenç, ha rebut el primer premi. Alba Mendoza, del CEIP Pins del Vallès, s'ha endut la menció especial del certamen.

Gerard Demestres, del CEIP Pins del Vallès, i Albert Farré, de La Farga, han guanyat el primer premi i la menció especial de cinquè de primària, respectivament.

A quart de primària, Roger Vila, de l'Avenç, i Alejo Font, del Viaró, han aconseguit el primer premi i la menció especial, respectivament.

Martina Solivelles, del CEIP Joan Maragall, s'ha endut primer premi de la categoria del tercer de primària. Pedro Rodríguez, del Viaró, ha rebut la menció especial de la categoria.

Martina Solivelles explica l'argument del seu relat.

Martina Solivelles

Explico la història de dues fades. Una de petita que vol ser gran i una de gran que vol ser petita.


Els premis de cada categoria s'han concedit a l'alumne i a la seva escola. S'han donat 100 euros a cada guanyador i al seu centre per bescanviar per llibres a les llibreries organitzadores del premis.

Les llibreries organitzadores del premi són Paideia, Alexandria, Mythos, el Celler dels Llibres i l'Amic Imaginari. L'Ajuntament també forma part de l'organització del certamen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.