Més de 600 dibuixos han participat al concurs de pintura infantil del club Cantarell


  • Comparteix:

La cinquena edició del concurs de pintura infantil del Club Cantarell ha rebut més de 630 dibuixos, realitzats per estudiants de Primària i de primer curs d'ESO. En aquesta edició hi han participat alumnes de 9 col·legis, principalment de Sant Cugat, però també d'altres poblacions catalanes.

El lema d'aquesta edició era "Octavianum. Història de la meva ciutat". La majoria de dibuixos presentats il·lustraven el monestir, els carrers del centre i altres racons de Sant Cugat, encara que enguany també hi han participat alumnes de Girona. Segons la coordinadora d'activitats de l'ESO de Cantarell, Àngels Prats, la participació al concurs ha anat creixent any rere any.

Angels Prats

Entre les activitats que fem hi ha classes d'art, i vam pensar que era important potenciar-ho amb un concurs obert a la ciutat


El jurat, format per sis pintors i professionals relacionats amb l'art, han atorgat un total de 8 premis i 14 accèssits. L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha encarregat de lliurar els premis, i ha destacat la importància de promoure la creativitat i l'art entre la gent més jove.

Lluís Recoder

Aquesta no és una terra d'artista per casualitat, sinò perquè hi ha hagut centres que han fomenat l'art entre les persones


El premi especial del jurat se l'ha endut Sara Sens, de tercer de primària i alumne de l'Esfera d'Art, que enguany ha destacat amb un elevat nombre de concursants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.