La Casa de Cultura acull la 22a mostra de treballs del Taller Triangle


  • Comparteix:

Un jardí i els elements vegetals i animals que hi habiten són els motius que inspiren aquest any la mostra de treballs del Taller Triangle que arriba a la 22a edició. Papallones, abellots, flors i sargantanes creats pels més petits es podran veure a la Casa de Cultura fins al 3 de juny.

Materials com el plàstic, la fusta, el fang, el paper, el ferro i molts d'altres són els vehicles a través dels quals els alumnes del Taller Triangle han creat un jardí farcit d'elements vegetals i animals. Fins a 160 són els nens matriculats al taller i gràcies a la seva creativitat la Casa de Cultura acollirà fins al 3 de juny l'exposició dels treballs dels més menuts.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Triangle té 160 alumnes i penso que això és una bona mostra del volum que ha adquirit la escola. És una contribució al desenvolupament de la cultura entre la gent més jove.


Abellots, flors grans i petites, tortugues, papallones, fonts, basses, peixos, sargantanes i formigues, entre d'altres elements naturals, són les creacions que han sorgit de l'imaginari dels alumnes del Taller Triangle.

Alumnes

He fet una papallona i un barco. / He posat la sabata i m'ha quedat així i després amb un punxó he fet les fulles. / He fet un gat i un video que surt l'aigua.


La 22a mostra de treballs del Taller Triangle oferirà el dimarts 22 de maig una visita comentada oberta a tota la ciutadania a un quart de vuit de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.