Lluís Claret obre el Festival de Música de Cambra amb el Brodsky Quartet


  • Comparteix:

Lluís Claret i el Brodsky Quartet obren aquesta nit la 4a edició del Festival de Música de Cambra al Monestir, que oferirà sis concerts al claustre del temple fins al 20 de juliol. 'L'esperit de l' ànima polonesa', 'El trio amb piano' o l'espectacle 'Solistes' de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat són altres propostes d'aquest festival, que ja s'ha consolidat a la programació cultural d'estiu.

Lluís Claret és un dels més reconeguts violoncel·listes del país. A més d'actuar com a solista en diferents orquestres de tot el món, Claret desenvolupa una activitat pedagògica en escoles i conservatoris de diferents ciutats, entre les quals hi ha Sant Cugat.

En aquest cas, Claret actua amb el Brodsky Quartet, una formació reconeguda com una de les millors agrupacions de l'avantguarda musical. Aquest grup té un repertori que inclou des d'interpretacions dels grans clàssics fins a compositors contemporanis.

La tinenta d'alcalde de Cultura en funcions, Àngels Solé, destaca que el festival ja és una referència d'àmbit català.

Àngels Solé

Arribar a una quarta edició és una fita de consolidació molt important. Aquest festival està situat en el mapa de festivals del país.


El primer concert del festival començarà a les deu de la nit al Claustre del Monestir. L'entrada té un preu de 15 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.