El Cinema a la Fresca de Valldoreix s'iniciarà al juliol amb 'El Coronel Macià'


  • Comparteix:

'El coronel Macià' obrirà a principis de juliol el cicle Cinema a la Fresca de Valldoreix. La iniciativa oferirà una pel·lícula cada divendres dels mesos de juliol i agost. Les projeccions tindran lloc a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix, a partir de dos quarts d'onze de la nit.

Durant els quatre divendres de juliol, els espectadors podran gaudir de títols com 'El coronel Macià', la segona part d''Ice Age', 'Pequeña Miss Sunshine' i 'El laberinto del Fauno'. A l'agost, es projectaran 'The Queen', 'Scoop', 'La vida de los otros' i 'Un pont cap a Terabithia'.

El vocal de l'EMD, Josep Casadellà, explica els criteris seguits en la selecció.

Josep Casadellà

Hem volgut donar qualitat al cicle amb pel·lícules per a tots el públics. També pel·lícules en català com 'El coronel Macià' i acabarem amb una projecció sorpresa.


Per al darrer divendres d'agost l'organització ha programat una projecció sorpresa. D'aquesta manera, el cicle valldoreixenc repassarà l'obra de directors com Josep Maria Forn, Carlos Saldanha, Guillermo del Toro, Woody Allen i Stephen Frears, entre d'altres.

Per a més informació, cal trucar al Casal de Cultura o a l'EMD, o bé consultar el web www.valldoreix.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.