Amics de Pedra i Sang porta l'obra de Rusiñol al carrer


  • Comparteix:

Una vintena d'actors santcugatencs portaran les obres de Rusiñol a les places de la ciutat. La iniciativa neix de l'associació Amics de Pedra i Sang, que organitza la tercera edició de les 'Lectures a la fresca'. 'L'alegria que passa', 'L'hèroe' i 'L'Auca del Senyor Esteve' són les obres escollides per treure la cultura al carrer.

Rusiñol era un ferm partidari de les lectures literàries. Ara, Amics de Pedra i Sang ofereix l'oportunitat de gaudir a l'aire lliure de tres obres de Rusiñol en la tercera edició de les 'Lectures a la fresca'. En el cicle hi col·laboren també els comerciants del centre històric, la Unipau, la Institució de les Lletres Catalanes, l'escola d'idiomes Sprint i l'Ajuntament.

La presidenta de l'associació Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, explica perquè s'ha triat Rusiñol.

Dolors Vilarasau

Enguany és l'Any Rusiñol, per això li dediquem el cicle. És un autor molt popular però alhora molt desconegut.


Dijous 5 de juliol s'inicia el cicle amb la representació de 'L'alegria que passa' a la plaça de l'Om. El dijous 12 serà el torn de 'L'hèroe', i finalment el dijous 19 'L'auca del Senyor Esteve' posarà punt i final al cicle, quan es compleixen 100 anys de la seva publicació.

Les representacions es faran a partir de les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.