'Indígenes' estrenarà el nou cicle de cinema d'autor la setmana vinent


  • Comparteix:

'Indígenes', de Rachid Bouchareb donarà el tret de sortida dijous vinent a una nova edició del cicle de cinema d'autor. Fins el 20 de desembre, es projectaran 12 pel·lícules on destaquen títols com 'Llach, la revolta permanent', de Lluís Danés i 'Escape to Paradise', de Nino Jacosso.

La situació dels kurds a Turquia, la santificació dels ídols del futbol, les crisis de les monarquies modernes europees o els canvis ètics i morals a Itàlia són alguns dels arguments de les pel·lícules que proposa el nou cicle de cinema d'autor.

El responsable i programador del cicle, Àngel Comas, analitza el film 'Indígenes', que obrirà el cicle dijous que ve.

Àngel Comas

Aquesta pel·lícula va optar a l'Òscar i forma part d'un moviment de reivindicació de les minories dels països colonitzats per França.


El cicle ha augmentat el nombre d'espectadors cada temporada. El darrer cicle va tenir 2.440 espectadors, el que representa una mitjana de més de 100 persones en cada sessió.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha explicat que el cicle està consolidat i s'ha mostrat convençut que la iniciativa anirà a més.

Xavier Escura

Està consolidat però va a més. La iniciativa anirà a més i la veritat és que ens ha sorprès a tots.


Les pel·lícules del cicles es podran veure els dijous en dues sessions: a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit al preu de 3 euros. El cicle compta amb el patrocini de Grup XXI. A més de la sessió dels dijous, se segueixen oferint sessions de cinema per a escolars en el Pla de Dinamització Municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.