El cantant santcugatenc Víctor Estévez prepara un grup de versions musicals


  • Comparteix:

El santcugatenc Víctor Estévez està muntant un grup de música que en un futur proper farà versions de diferents temes del rock. Després de participar a la quarta edició del programa televisiu 'Operación Triunfo' i de treure dos discs al mercat, el cantant col·labora els dimecres al programa 'Un altre món' de COM Ràdio i reapareixerà ben aviat a la sèrie televisiva 'Ventdelplà'.

Víctor Estévez es va donar a conèixer al públic fa dos anys gràcies al programa 'Operación Triunfo', quan va aconseguir ser finalista de la quarta edició d'aquest programa. El 5 de desembre del mateix any sortia el mercat el seu primer disc titular 'Rock & Swing' amb el qual va obtenir un disc d'or. Aquest any ha sortit a la llum el que és el seu últim disc 'Busca't', cantat íntegrament en català i que inclou la sintonia de la nova temporada de 'Ventdelplà'.

El cantant santcugatenc ha compaginat durant aquest any la promoció del segon disc amb algunes gravacions a la sèrie 'Ventdelplà'.

Víctor Estévez explica quins són els seus projectes de futur en el món de la música. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Víctor Estévez

Estic muntant una banda de versions. Fem versions d'U2, de Robbie Williams, de Red Hot Chili Peppers...


Estévez ha avançat també que el personatge que encarna a 'Ventdelplà', Pol Bofill, un professor de música, tornarà a aparèixer ben aviat ja que ha rodat recentment nous capítols.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.