Un concert al Sant Jordi reclamarà el retorn dels 'Papers de Salamanca'


  • Comparteix:

El Palau Sant Jordi acollirà aquest diumenge un concert per reclamar el retorn dels 'Papers de Salamanca'. L'acte, organitzat per la Comissió de la Dignitat, comptarà amb les actuacions de Raimon, Maria del Mar Bonet i Pep Sala, i estarà presentat per Antoni Bassas.

La Comissió de la Dignitat ha organitzat diversos actes per exigir l'acceleració del retorn dels dos milions de documents que resten a Salamanca. El concert d'aquest diumenge aplegarà gent de tots els punts de Catalunya, i s'espera la participació santcugatenca.

Ho explica el president de la Comissió de la Dignitat, Toni Strubell.

Antoni Strubell

L'acte ha de ser una olla a pressió per demostrar que el poble català se sent molt ferit. Esperem que tota la gent de Sant Cugat hi vingui, perquè és una ciutat simbòlica en tot aquest procés.


El concert estarà presentat pel periodista Antoni Bassas, i comptarà amb les actuacions de Raimon, Maria del Mar Bonet, Pep Sala, Toni Albà i La Banda del Surdo. Es llegirà un manifest que anirà a càrrec del filòsof Josep Maria Terricabras.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.