Aquest dissabte s'entreguen els 'Tria la teva música' i 'Primera maqueta'


  • Comparteix:

La segona edició dels concursos Tria la teva música i Primera maqueta entreguen aquest dissabte al Casal de Joves TorreBlanca els seus guardons als grups musicals participants. Els grups 4uatre, Espart i Ratas Kirotímicas són els guanyadors al Tria la teva música i fins a cinc grups han estat seleccionats pel concurs Primera maqueta.

Aquests concursos els organitza Joventuts Musicals de Sant Cugat, a través del projecte Noves Freqüències, amb el suport de l'Ajuntament, Aula de Gravació, Aula de So, Pleniluni Musical i Ràdio Sant Cugat.

El Tria la teva música, ha guardonat 4uatre amb el primer premi dotat de 1.000 euros, els santcugatencs Espart amb el segon premi valorat en 500 euros i guanyadors també del Premi Ràdio Sant Cugat al millor grup local. Finalment, el grup Ratas Kirotímicas s'han fet amb el Premi del públic, també dotat amb 500 euros.

El concurs Primera maqueta, per la seva banda, ha seleccionat cinc projectes d'entre els 12 presentats. Syner-G, Saravàcalé, The Guillians, Pepe Nada i també Ratats Kirotímicas disposaran de 10 hores gratuïtes d'estudi per enregistrar els seus temes i participaran d'una entrevista promocional a Ràdio Sant Cugat.

Un cop acabades les gravacions s'inclourà el millor tema de cada grup en el CD no comercial que editarà Joventuts Musicals-Noves Freqüències per donar a conèixer els treballs d'aquests grups.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.