Ana Belén protagonitza aquest dissabte un concert al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La cantant Ana Belén arriba aquest dissabte al Teatre-Auditori en concert amb la gira 'Anatomía', on la cantant barreja cançons del seu darrer treball amb peces musicals de la seva trajectòria. El concert s'emmarca dins la programació del Dia Internacional de la Dona.

Cançons de l'últim treball de la cantant Ana Belén, titulat 'Anatomía', amb composicions escrites per Joaquín Sabina, Bebe, Víctor Manuel, Javier Limón o Leo Minax, entre d'altres, es podran escoltar aquest dissabte al Teatre-Auditori. El concert que oferirà Ana Belén és un dels espectacles destacats de la celebració Dia Internacional de la Dona.

La cantant oferirà un repertori generós on inclourà, a més, cançons de treballs com 'La paloma de vuelo popular', 'Géminis', o 'Mírame'.

La regidora d'Igualtat, Susana Pellicer, valora la figura de la cantant.

Susana Pellicer

Intentem portar gent que tingui alguna cosa a dir. Ana Belén sempre ha mostrat una actitut compromesa.


El concert, d'una hora i mitja de durada, tindrà lloc aquest dissabte al Teatre-Auditori a partir de les 10 de la nit. Les entrades ja estan exhaurides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.