L'espai Terra Dolça comença l'any carregat d'activitats


  • Comparteix:

L'espai Terra Dolça arrenca el 2008 amb un bon grapat de propostes culturals per superar l'èxit del 2007 i consolidar noves activitats. La màgia i els sopars temàtics seran les novetats de la nova temporada. No faltaran tampoc els sopars musicats, les tertúlies, les exposicions, el teatre i les activitats per la canalla per omplir la programació del primer mes de l'any.

El Terra Dolça torna a apostar per les activitats culturals per amenitzar els sopars d'aquests espai, que aquest cop es centraran en la música i en les nits temàtiques al voltant d'un aliment. A més, la programació també donarà espai a diverses presentacions de llibres, exposicions i espectacles per petits i grans.

La nova programació de 2008 s'obrirà el proper 3 de gener amb un sopar musicat. El responsable de l'espai, Guim Pros, dóna més detalls.

Guim Pros

Tornem a fer els sopars amb música. Ho recuperem el dijous 3 amb tres noies que canten a capela.


Segons Pros, el plat fort arribarà el 12 de gener de la mà del sots director del dirari Avui, Salvador Cot, i del director de l'OAMCIC, Xavier Fornells, que en forma de xerrada analitzaran el nacionalisme en els mitjans de comunicació i la participació de la societat catalana.

Davant l'èxit de moltes de les activitats del 2007, des de Terra Dolça esperen consolidar les activitats que han tingut millor resposta i incorporar algunes novetats. Ho explica Pros.

Guim Pros

Estem molt contents amb les xerrades, les activitats per la canalla i el teatre per adults. Introduirem algunes novetats.


Una de les novetats que incorporarà la programació de l'espai serà la màgia, que serà la protagonista dels sopars dels dimarts. El mes acabarà el proper 26 de gener amb l'audició dels Grabals, el grup de gralles i timbals dels Castellers de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.