El Museu Sant Cugat participa al saló Expodidàctica per donar a conèixer les activitats dirigides a escolars


  • Comparteix:

El Museu de Sant Cugat presentarà la setmana vinent el seu programa d'activitats i serveis escolars al Saló d'Expodidàctica de Barcelona. Entre les activitats destaca la visita-taller 'D'oblat a monjo. Una vida al Monestir' que complementa la visita al Museu amb un taller d'escriptura medieval. Expodidàctica tindrà lloc al recinte firal de Montjuïc el cap de setmana vinent.

El recull d'activitats que es presentaran per part del Museu de Sant Cugat emmarca totes les activitats destinades al públic escolar.

Expodidàctica acull la presentació de diversos Museus de Catalunya amb activitats dirigides a les escoles. El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, explica l'interès de l'equipament municipal en el saló.

Lluís Campins

És un salò destinat a mestres i professors i els expliquem les ofertes dels museus.


'D'oblat a monjo. Una vida al Monestir' és el taller que el dijous de la setmana vinent tindrà lloc a la fira per a complementar les visites del museu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.