La plataforma 'Sant Cugat solidari amb el poble gallec' organitza un concert benèfic


  • Comparteix:

La plataforma 'Sant Cugat solidari amb el poble gallec', que formen de moment set entitats, entre elles Ràdio Sant Cugat, celebren aquest dissabte un concert benèfic en solidaritat amb el poble gallec. La recaptació del concert, en què participen nou corals, es dedicarà íntegrament a pal·liar la desastre provocat per l'enfonsament del Prestige.

El concert comptarà a més amb l'actuació de la coral de Nuestra Irmandade Galega de Rubí. Segons ha explicat Carme Talleda, integrant de la Plataforma, la voluntat és que des d'aquí es pugui ajudar, en la mesura del possible, al poble gallec.

Carme Talleda

La resposta de Sant Cugat ha estat molt positiva, però els que no podem anar a Galícia també hem de fer alguna cosa pel poble gallec


El preu de l'entrada és de 5 euros i la recaptació es destinarà a les zones afectades del litoral Gallec. Entre les corals hi ha els antics escolars del Monestir, el Cor Aulos, el Centro Castellano-manxego, la coral Serra d'Or i la coral de la Unió Santcugatenca.

Recordem que les 7 entitats que formen la Plataforma han confegit un manifest on mostren la seva solidaritat amb Galícia i denuncien les condicions en què transiten milers de vaixells com el Prestige pel món.

El concert benèfic serà aquest dissabte a dos quarts de deu del vespre al Monestir. Les entrades es poden comprar antivipadament a la Casa de Cultura o demà mitja hora abans al Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.