La UIC celebra la graduació dels nous odontòlegs en mig de la pluja


Temes relacionats

La UIC de Sant Cugat impartirà Medicina en l'any del 10è aniversari (23/oct/07)


  • Comparteix:

Unes 600 persones s'han reunit aquest dijous al vespre a l'Hospital General de Catalunya per celebrar la graduació de més de 200 estudiants d'odontologia. El rector de la Universitat Internacional de Catalunya, Josep Argemí, ha qualificat l'acte com la culminació d'una llarga etapa d'aprenentatge. L'alcalde Lluís Recoder, de la seva banda, ha definit la jornada com un 'acte de compensació a un esforç continuat'. L'acte ha quedat deslluït per la pluja que ha impedit completar la tradicional recollida de diplomes.

Josep Argemí ha qualificat la graduació com el moment més important per tota la comunitat universitària. Són declaracions a Cugat.cat moments abans de començar els actes de celebració.

Josep Argemí

Una graduació sempre és un acte solemne on tota la comunitat gaudeix d'haver assolit un objectiu.


Per la seva banda, Lluís Recoder ha felicitat els alumnes i professors per la tasca feta a la UIC i ha emplaçat els nous titulats a seguir aprenent.

Lluis Recoder

És un punt i seguit perquè hauran d'anar formant-se continuament.


La celebració s'ha hagut d'aturar per la pluja quan encara mancava més de cent nous graduats per recollir el seu diploma acreditatiu.

La facultat de Sant Cugat, integrada a l'Hospital General de Catalunya, impartirà a partir de l'any vinent la carrera de Medicina. Tant el rector de la UIC, el doctor Josep Argemí, com l'alcalde, Lluis Recoder, han valorat molt positivament que després de tants anys d'intentar portar medicina a la UIC finalment s'hagi aconseguit.

La UIC celebra enguany el seu desè aniversari. Durant la darrera dècada el campus de Sant Cugat s'ha anat consolidant amb creacions com la Clínica Universitària d'Odontologia i la incorporació, l'any vinent, de la carrera de Medicina. La UIC ha gestionat un 30% més de sol·licituds aquest curs.

La darrera dècada, la UIC ha ampliat la seva oferta docent fins arribar a les 17 titulacions el curs 2007-2008, tres d'aquestes impartides a Sant Cugat. A banda, el campus de la nostra ciutat acull també diferents màsters i postgraus relacionat amb el camp de les Ciències de la Salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.