El 21% dels espectacles del Teatre-Auditori en els últims tres anys han penjat el cartell d'entrades exhaurides


  • Comparteix:

Vista exterior del Teatre-Auditori

Vista exterior del Teatre-Auditori

El 21% dels espectacles programats al Teatre-Auditori en els últims tres anys han penjat el cartell d'entrades exhaurides. El director de l'equipament cultural ha valorat positivament aquesta xifra. Pep Tugues ha indicat, però, que tot i que és important omplir el teatre, no és el principal objectiu. Segons Tugues, s'ha de programar al nivell de la demanda.

El passat mes de juny, Pep Tugues va celebrar el seu tercer aniversari al capdavant del Teatre-Auditori. Durant aquests tres anys s'han programat un total de 179 espectacles diferents i, en un 21% d'aquests, han pogut penjar el cartell d'entrades exhaurides.

Segons Tugues és molt 'satisfactori' per un gestor aquesta fita però ha assegurat a Cugat.cat que és encara més important fer arribar la cultura a tots els santcugatencs.

Pep Tugues

Exhaurir entrades és molt satisfactori per un gestor però també hem d'intentar programar al nivell de la demanda encara que a vegades pugui costar omplir dues sessions.


Amb aquest objectiu, el Teatre-Auditori ha programat un total de cinc espectacles en doble sessió durant aquest primer trimestre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.