Elíane Elías, aquest dissabte al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La compositora i pianista Elian Elías.

La compositora i pianista Elian Elías.

La 40a edició del Festival de Jazz de Barcelona arriba aquest dissabte a Sant Cugat per partida doble. D'una banda, el Teatre-Auditori acollirà el concert de la compositora i pianista brasilera Eliane Elías, que actuarà amb el Marc Johnson Duo. De l'altra, la cantant Sílvia Pérez i el Joan Diaz Trio oferiran al Casal de Joves TorreBlanca 'We Sing Bill Evans', un homenatge a aquest pianista i compositor.

Eliane Elías, nascuda a Sao Paulo, fusiona la música tradicional del seu país amb el jazz nord-americà més clàssic. Amb els dos discos que ha tret al mercat, s'ha situat com una de les noves grans veus dins del món del jazz.

El director del Teatre Auditori, Pep Tugues, considera que portar Elías és una aposta per la qualitat.

Pep Tugues

Amb Elías apostem per la qualitat i no per grans noms.


D'altra banda, el festival també oferirà al Casal de Joves TorreBlanca un concert per recordar el compositor i pianista Bill Evans. La cantant Sílvia Pérez, juntament el Joan Diaz Trio, presenten diversos temes de Bill Evans,


El programador del Teatre-Auditori, Gerald Fannon, explica l'origen d'aquest concert.



Gerlad Fannon

La Síliva Pérez és molt fan del Bill Evans i va fer aquest concert amb el Joan Diaz Trio.




Eliane Elías & Marc Johnson Duo actuaran al Teatre-Auditori a les deu de la nit. 'We sing Bill Evans' es podrà veure al Casal de Joves TorreBlanca a dos quarts de dotze de la matinada. Els dos espectacles s'han programat de tal manera que els assistents del Teatre-Auditori puguin assistir també al concert del casal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.