'Germanes' conmou i diverteix els més de 700 espectadors del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'obra 'Germanes' de Carol López ha reunit uns 720 espectadors al Teatre-Auditori. Maria Lanau, Nora Navas i Aina Clotet han encapçalat un repartiment d'actors que han fet riure i també reflexionar el públic, amb la seva particular visió de la vida. Una visió narrada a partir de la mort del pare de les tres germanes.

Començant al més pur estil de La Cubana, quan els llums de sala encara eren oberts, els protagonistes de 'Germanes' han iniciat l'obra des del patí de butaques. S'han acostat en comitiva fins a dalt l'escenari i han donat així el tret de sortida a l'espectacle.

L'obra ha començat amb un doble "flash back" del dia de la mort del pare, i amb una sola escenografia, formada per una cuina típica de masia catalana, i sense gaires pauses s'ha anat desenvolupant la trama de l'obra. El text dels personatges s'ha intercalat amb algunes incursions musicals en les quals els actors han participatat cantant i també ballant.

El públic ha valorat molt positivament el muntatge al sortir de l'espectacle.

Públic

A mi m'ha agradat moltíssim. / M'ha semblat que arriba molt al cor i que et veus identificada. / Molt interessant i l'han interpretat molt bé. / Molt bo, com sempre, sempre que venim sortim molt contents.






Aquest divendres arriba la dansa al Teatre-Auditori amb el Ballet Víctor Ullate.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.