Més de 2.000 santcugatencs donen suport a la campanya 'Decideixo Decidir'


  • Comparteix:

La plataforma del dret a decidir en una imatge d'arxiu a Sant Cugat

La plataforma del dret a decidir en una imatge d'arxiu a Sant Cugat

Finalitza la recollida de signatures de la campanya nacional 'Decideixo Decidir'. Tot i que encara es desconeix la xifra aconseguida en el recompte final, els membres suposen que hauran arribat a les 50.000 signatures. La secció local de la Plataforma pel Dret de Decidir considera que són aproximadament 2.000 els santcugatencs que donen suport a la iniciativa. La campanya posarà el punt i final amb l'entrega de les signatures al Parlament de Catalunya el proper 29 de novembre.

La campanya, impulsada per Plataforma pel Dret de Decidir i Sobirania i Progrés, pretén que els catalans tinguin el dret de decidir, i per tant de convocar referèndums.

Un dels membres de la Plataforma pel Dret de Decidir a Sant Cugat, Joan Contijoch, valora els resultats de la campanya a la ciutat.

Joan Contijoch

La valoració és molt positiva no només pel nombre de signatures recollides sinó per la presa de consciència i cultura política per part dels santcugatencs.


La secció local de la plataforma no només ha aconseguit una xifra satisfactòria de signatures sinó que també ha incorporat gairebé 150 voluntaris que serviran de base per les properes accions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.