Acció Cultural de Sant Cugat obre un casal independentista


  • Comparteix:

Acció Cultural de Sant Cugat posa en marxa un casal independentista on les entitats puguin fer xerrades, activitats i exposicions que participin del projecte d'alliberament nacional dels Països Catalans. La Guitza, que és com s'anomena el casal, busca socis que col·laborin en la gestió del nou espai.

Acció Cultural de Sant Cugat ha vist la necessitat de dotar la ciutat d'un espai de participació 'per construir uns Països Catalans lliures'. Després que l'Ateneu negués alguns actes a Maulets, els organitzadors d'aquest espai han explicat que a Sant Cugat li mancava un casal independentista des d'on poder treballar en el projecte d'alliberament nacional.

Guim Pros

Feia temps que teniem ganes de tenir el nostre propi espai


La Guitza està situat al carrer Sant Martí 14, i en aquests moments ha engegat una campanya de captació de socis que participin, d'una manera o altra, en la gestió del casal.

Guim Pros

La intenció és que tothom participici en la gestió del casal


L'objectiu és ser un punt de trobada d'entitats i associacions que, de forma assambleària, fomentin la participació i ajudin a despertar la consciència nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.