Sergio Dalma comença a Sant Cugat la gira dels 20 anys de trajectòria


  • Comparteix:

Sergio Dalma comença aquest dissabte al Teatre-Auditori la gira del seu vintè aniversari com a cantant. El sabadellenc ja ha exhaurit les entrades per al seu espectacle, que és una aposta del Centre Cultural per atraure nous públics. Dalma oferirà un concert intimista on repassarà el seu millor repertori en un format acústic inèdit per al públic.

Després del seu últim disc publicat el 2008, 'A buena hora', Sergio Dalma ofereix una gira que vol ser un recorregut intimista i especial pels seus 20 anys de carrera. Acompanyat de quatre músics, el cantant repassarà el seu millor repertori en un format acústic inèdit per al públic.

El cantant de Sabadell explica com serà el concert. Són declaracions a Cugat.cat.


Sergio Dalma

Hem volgut fer una fusió de la música amb la pintura. Totes les cançons són una pinzellada, ja que són 20 anys cantant. La gent veurà un Dalma diferent.



El músic ha assegurat que cantarà cançons que mai abans havia cantat en directe. De la mateixa manera, ha explicat que es podran escoltar cançons tant en català com en castellà. Després de visitar la ciutat, Dalma actuarà a Mataró, a Manresa i a l'Hospitalet de Llobregat. A partir del març, començarà la gira a Sud-amèrica.

Aquest concert és una proposta del Teatre-Auditori per atraure nous públics. L'espectacle tindrà lloc aquest dissabte a les deu de la nit i té una durada d'una hora i mitja.





  • Comparteix:

COMENTARIS

Bona nit! Acabo de venir de veure el concert al Teatre auditori de Sant Cugat del Vallès, i com sempre Sergio Dalma ho ha fet genial. Té una veu en directe, crec que millor que quan va començar. Es nota que gaudeix molt fent aquests concerts tant intimistes perquè realment fa el que vol amb la seva veu, veu per cert privilegiada. Gràcies per existir Sergio!!!!

Sandra. Enviat el 1/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.