L'organització de la Setmana del Llibre, satisfeta amb l'inici de les activitats del cap de setmana


  • Comparteix:

La Setmana del Llibre en Català ha arrencat en el seu primer cap de setmana 'amb molt bon peu', segons l'organització. D'entre les seccions de narrativa, assaig, no-ficció i infantil, la dedicada al públic més jove és la que de moment ha tingut millor acollida. Nens i nenes de Sant Cugat amb els seus pares han gaudit dels llibres i contes de la carpa infantil, a més d'altres activitats. A la carpa principal, escriptors com Víctor Alexandre, Francesc Miralles i Marta Pessarrodona, entre d'altres, han signat els seus llibres.

En el seu primer cap de setmana, l'assistència de públic a la Setmana del Llibre en Català ha assolit les previsions de l'organització. Els participants han gaudit de les diferents seccions literàries, com la narrativa, l'assaig o el llibre infantil. A més, els assistents han pogut obtenir les signatures d'escriptors com Victor Alexandre i Francesc Miralles, entre d'altres.

El president de la comissió organitzadora de la Setmana del Llibre, Albert Pèlach, ha assegurat a Cugat.cat que el primer cap de setmana ha començat amb 'bon peu', tot i que es preveu una minva d'assistents durant la setmana.

Albert Pèlach

El gran dubte és entre setmana. M'imagino que baixarà el nivell de participació, tot i que tenim activitats, però de moment estem contents.


Fins ara el públic assistent ha estat principalment santcugatenc. D'entre totes les seccions, la d'infantil és la que ha rebut més visites. Els nens i nenes, amb els seus pares, han gaudit d'una carpa dedicada exclusivament a la literatura infantil i plena de contes clàssics i nous per als infants. Ho expliquen alguns dels assistents, en declaracions a Cugat.cat

Assistents

No veig molta gent. On veig gent és en l'espai infantil, hi ha molta criatura./ Em sembla fonamental que es potencii la literatura i que sigui en cap de setmana, que poden venir els nens.







El bon temps també ha afavorit la presència de públic i la participació a les diferents propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.