Josep Grau Garriga, Musa de l'Art 2003


  • Comparteix:

L'associació Espais d'Art de Sant Cugat ha guardonat l'artista Josep Grau Garriga amb la distinció de la Musa de l'Art per la seva tasca com a pedagog i el seu compromís envers l'Escola Catalana de Tapís. D'altra banda, l'Associació d'artistes Firart ha comunicat que tampoc participarà aquest any en la Nit de l'Art ja que no se'ls permetia celebrar la tradicional Mostra d'Art al carrer.

La Musa de l'Art és un guardó que s'atorga amb motiu de la Nit de l'Art, que el proper mes de maig celebrarà la tercera edició. Els responsables d'aquesta iniciativa han volgut premiar Josep Grau Garriga per ser un dels pilars del panorama artístic santcugatenc. El president d'Espais d'Art, Jordi Batlle, explica els motius d'aquesta decisió.

Jordi Batlle

Hem volgut destacar la seva tasca com a pedagog i el seu compromís envers l'Escola Catalana de Tapís i la nostra ciutat


D'altra banda, el president d'Espais d'Art ha confirmat que la tercera edició de la Nit de l'Art tampoc comptarà amb la participació de l'associació d'artistes Firart. Jordi Batlle no ha descartat, però, arribar a un acord amb Firart de cara a les properes edicions.

Jordi Batlle

La porta està oberta per a les futures edicions, però la fira a l'aire lliure no encaixa amb les directrius d'Espais d'Art


La tercera Nit de l'Art es celebrarà l'últim dissabte del mes de maig, i comptarà amb una oferta variada d'exposicions i actuacions musicals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.