El públic santcugatenc respon al jazz i la bossanova de Nico Sánchez Trio


  • Comparteix:

El cicle té lloc a la Casa de Cultura

El cicle té lloc a la Casa de Cultura

La Jam Session d'aquest divendres, dedicada al jazz i la bossanova, aconsegueix una alta participació del públic assistent. El grup Nico Sánchez Trio, format per un contrabaixista, un guitarra i un bateria, ha interpretat un repertori de música brasilera i de jazz. Al final de l'actuació, alguns assistents han pujat a l'escenari per tocar amb els músics.

La Casa de Cultura ha sigut l'escenari de la Jam de jazz i bossanova, que ha tingut lloc aquest divendres a la nit. El trio de Nicolás Sánchez, que ja ha actuat al Cicle de Jam Sessions, ha interpretat peces brasileres que ja han estat versionades per músics de jazz com Stan Getz i Jim Hall.

El músic Nicolás Sánchez, expressa la seva satisfacció davant la bona resposta del públic.

Nico Sánchez

Excel·lent. A Barcelona la gent no escolta a les jams, però a Sant Cugat la gent escolta i això pels músics és molt agraït.


La propera jam tindrà lloc el 3 d'abril i comptarà amb l'actuació de músics de diversos llocs del món. El cicle de Jam Sessions està organitzat per les Joventuts Musicals i l'Ajuntament i té el suport de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.