Centenars de nens i nenes descobreixen la vida de Leonardo Da Vinci amb Les Tres Bessones


  • Comparteix:

Moment del muntatge

Moment del muntatge

Les Tres Bessones tornen a l'escenari del Teatre-Auditori de la mà del científic Leonardo Da Vinci. Els populars personatges han apropat als més petits la vida i invents del geni italià amb l'acompanyament d'un narrador. La companyia Rosebud Musical ha aplegat dansa, teatre i cançons populars a l'espectacle infantil, que ha acollit un Teatre-Auditori ple.

Una de les ballarines que encarna la bessona Helena, Heidi Consegal, ha explicat la seva experiència interpretant el personatge.



Heidi Consegal

Normalment no estàs acostumada a treballar amb aquest volum de vestuari. És important adequar el moviment del cap i del cos al d'unes nenes petites.


De la seva banda, la canalla ha explicat què ha après del científic Leonardo Da Vinci.

Assistents

Ens han ensenyat que era escultor i pintava. / Leonardo savia cuinar i s'inspirava en la natura i el cos humà per pintar. / Savia fer molts oficis.


Els centenars de nens i nenes assistents han rebut el llibre 'Les tres bessones pugen a l'escenari' en acabar la representació.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.