'Les cunyades' exhaureixen les entrades de les tres funcions d'aquest cap de setmana


Temes relacionats

'Les cunyades', de Michael Tremblay, aquest cap de setmana a Mira-sol (27/mar/09)

'Les Xandrines' estrenen l'adaptació teatral de 'Les cunyades' a Mira-sol (10/mar/09)


  • Comparteix:

El grup de teatre 'Les Xandries' exhaureix les entrades i supera amb èxit l'estrena de 'Les cunyades', de Michael Tramblay, dirigida per Dolors Vilarasau. Prop de 500 persones gaudiran de l'obra aquest cap de setmana al Casal de Cultura de Mira-sol. La producció, emmarcada dins els actes del Dia Internacional de la Dona, es repepetirà avui i demà i ja no queden entrades per veure les 14 actrius dalt de l'escenari.

Les intèrprets de 'Les cunyades', la majoria mares treballadores de la ciutat, tenen poc a veure amb les mestresses de casa a les quals donen vida en el text de Michael Tramblay. Tot i això, l'estrena a Mira-sol aquest divendres de la funció dirigida per Dolors Vilarasau ha arrancat les rialles del públic que no ha deixat cap de les 160 cadires buides del Casal de Cultura.

Un concurs proporciona a una de les actrius un milió de cupons que es converteixen en l'excusa perfecte per reunir les dones.

És la història d'unes dones de barriada que es reuneixen a casa d'una d'elles per enganxar un milió de cupons amb què ha estat agraciada la protagonista. L'obra és una reivindicació d'un determinat tipus de dones poc exposades a la llum pública però que també van fer la seva revolució durant el darrer terç del segle passat.



La funció es repetirà al Casal de Cultura de Mira-sol avui a les deu de la nit i demà a dos quarts de set de la tarda i les entrades ja estan exhaurides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.