'Jugant amb Molière' recull forts aplaudiments i desperta les rialles del públic santcugatenc


  • Comparteix:

'Jugant amb Molière' del director Esteve Polls aconsegueix omplir totes les butaques del Teatre la Unió. L'obra apel·la als orígens màgics del teatre i fa al públic partícip del joc que proposen els personatges de les obres de Molière.

Després de dos mesos d'espera, l'obra ha arribat a Sant Cugat aquest diumenge a la tarda. El muntatge no ha decebut els santcugatencs que tot i haver estat ajornada dos cops, no s'han volgut perdre l'espectacle. De la mateixa manera, el director Esteve Polls ha volgut agrair a Sant Cugat el recolzament que han donat a l'obra.

Amb més de 65 anys de trajectòria a les seves espatlles, el director ha presentat a Sant Cugat la que possiblement serà la seva última gira tot i que, com ell ha assegurat, encara té projectes en ment.

Esteve Polls

Estàs fent la gira de comiat perquè estàs cansat però amb la secreta esperança de tornar a fer teatre.


'Jugant amb Molière' és una adaptació del text de Juan Antonio Castro 'Me huele a cuerno quemado'. L'obra, era un projecte pendent entre el dramaturg i Esteve Polls, qui finalment l'ha portat a escena. L'espectacle es va estrenar l'any 2005 al Mercat de les Flors i, quatre anys després 'Jugant amb Molière' fa la gira per Catalunya. L'obra tindrà la seva última presentació al Teatro Español de Madrid al novembre. Al muntatge, els personatges de les principals obres de Molière surten per jugar amb el públic. Entre l'elenc han destacat cinc protagonistes de Sant Cugat.

El director, ha volgut aprofitar aquesta oportunitat per recordar quina és la seva visió del teatre.

Esteve Polls

El teatre ha perdut la seva identitat real. Hi ha un record del què ha estat el teatre. Per exemple, a teatres petits com aquest ens sentim millor.



Amb 87 anys, Esteve Polls esdevé una figura clau per entendre tant l'escena catalana com la de la resta de l'estat. Precisament demà surten al mercat les seves memòries.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.