'Els nois d'història' omple la platea del Teatre-Auditori en la seva primera representació a Sant Cugat


  • Comparteix:

Josep Maria Pou i els seus vuit alumnes d''Els nois d'història' han satisfet el públic de Sant Cugat en la primera de les dues representacions al Teatre-Auditori. En l'obra s'ha pogut veure el decorat creat al taller d'escenografia del mateix equipament municipal que després de set mesos al teatre Goya de Barcelona, ha lluït a l'escenari de la nostra ciutat. Més de 500 persones han vist la primera representació de la gira catalana d'Els nois d'història' aquest dijous al vespre. Les entrades per la funció d'avui divendres estan exhaurides.

S'han complert les expectatives de l'obra protagonitzada i dirigida per Josep Maria Pou, 'Els nois d'història'. Amb dues funcions programades i les entrades exhaurides per una d'elles, la d'aquest divendres, l'obra ha satisfet el públic de Sant Cugat, que tot i la llarga durada de l'espectacle s'ha mostrat atent i receptiu durant tota la funció.

El muntatge compta amb un decorat creat al Taller d'escenografia del Teatre-Auditori. Els joves protagonistes de l'obra s'han encarregat de manipular l'atrezzo amb una gran coordinació que ha permès crear diferents espais dins d'una mateixa escenografia.

El director i actor, Josep Maria Pou, valora la infraestructura santcugatenca.


Josep Maria Pou

El Teatre Auditori és un dels millors escenaris de Catalunya. L'escenografia llueix més a la infraestructura santcugatenca que en el propi Teatre Goya.



El ritme de l'obra també ha estat marcat per intervencions musicals per part dels actors, així com d'un acompanyament de piano en directe, interpretat per Nao Albet i Ferran Vilajosana.




El públic ha sortit molt satisfet de l'espectacle. Alguns dels assistents han qualificat la representació de 'magnífica'.


Públic

Molt bé perquè no se m'ha fet gens pesada. / Extraordinari i magnífic. / La introducció de la música és molt natural. / M'ha encantat perquè en Josep Maria Pou és boníssim.




'Els nois d'història' es tornarà a representar aquest divendres a les deu de la nit al Teatre-Auditori. Les entrades per aquesta funció estan exhaurides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.