Arriba la quinzena verda dels Castellers de Sant Cugat


  • Comparteix:

El president de la junta de Castellers i el cap de colla

El president de la junta de Castellers i el cap de colla

L'actuació de Sant Ponç amb els xicots de Vilafranca i Castellers d'Esplugues i la inauguració oficial del local social diumenge de la setmana vinent són els plats forts de la quinzena verda dels Castellers de Sant Cugat. Actes com un concert, una botifarrada i una cercavila de castells són les iniciatives per donar a conèixer la colla castellera.

Els actes previstos per dissabte de la setmana vinent són una cercavila de Castells amb la col·laboració dels Xics de Granollers i els de Caldes de Montbui. A la nit, s'ha organitzat una botifarrada popular i un concert als Jardins del Monestir. Diumenge, s'iniciarà amb l'actuació de Sant Ponç a la plaça d'Octavià.

El president de la junta dels Castellers, Santi Casanovas, explica a Cugat.cat dues de les activitats previstes.

Santi Casanovas

El concert serà el dissabte de la setmana vinent al Passeig dels Plàtans. La inauguració del local serà l'endemà a les sis de la tarda.




El cap de setmana acabarà amb la inauguració del local social, una xocolatada, l'actuació dels diables i una ballada de bastons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.