El cicle Les Veus de la Paraula clou la seva edició 'més ambiciosa' amb un homenatge poètic a Barcelona


  • Comparteix:

Cartell de la darrera sessió dedicada a Barcelona

Cartell de la darrera sessió dedicada a Barcelona

Pentagrama ha posat el punt i final a la setena edició del cicle Les Veus de la Paraula amb un recital dedicat a la ciutat de Barcelona. Els textos de Joan Maragall, Pere Quart i José Agustín Goytisolo han pres veu i música per tancar la darrera edició d'aquest cicle que al llarg de set anys ha repassat les millors obres dels grans poetes, tant catalans com internacionals.

Un cop més el Casal Cultural de Valldoreix ha estat l'escenari d'una sessió del Cicle les Veus de la paraula que organitza des de fa anys el grup Pentagrama. En aquesta ocasió el grup ha convidat altres entitats del territori com Teatre Espiral i 8Vuit de Teatre per tancar el darrer cicle amb un homenatge a la ciutat de Barcelona.

El rapsode Eduard Araujo explica el motiu d'aquest homenatge a la capital catalana.

Eduard Araujo

Fa 100 anys de la Setmana Tràgica i també commemorem els 70 anys de la fi de la guerra


Amb aquesta darrera sessió, Pentagrama posa fi a la setena edició del cicle Les Veus de la Paraula. Segons Araujo, es tracta d'una de les edicions més ambicioses.

Eduard Araujo

Aquesta edició ha estat artísticament molt ambiciosa, tot i tenir més difusió. Però el món amateur és complicat perquè hi ha moltes propostes.


Pentagrama ja té la vista posada a la vuitena edició que tindrà lloc el proper any i que commemorarà el 90 aniversari del naixament del poeta Joan Brossa. Aquesta edició incorporarà a més el jazz a les lectures. De cara el 2011, l'associació cultural té previst homenatjar al poeta Joan Maragall amb un monogràfic per commemorar el centenari de la seva mort.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.