L'humorista Dani Pérez presenta 'Los ángeles no tienen hélices' a la Unió


  • Comparteix:

Dani Pérez durant una interpretació (foto: europafmgipuzkoa.com)

Dani Pérez durant una interpretació (foto: europafmgipuzkoa.com)

El Teatre la Unió s'omplirà d'humor aquest divendres amb el monòleg 'Los ángeles no tienen hélices'. L'actor i humorista Dani Pérez porta a l'escenari la seva biografia d'una manera punxant, carregada d'ironia i sobretot d'humor. L'espectacle, que començarà a les deu de la nit, té un preu de 12 euros.

Dani Pérez passa a l'altra banda del mirall per mostrar a l'espectador la seva particular visió d'aquest món 'cada vegada més complicat'. A 'Los ángeles no tienen hélices' Pérez es presenta dalt d'un escenari buit per explicar històries i inquietuds on tothom es pot sentir identificat.

Pérez ha explicat a Cugat.cat el motiu pel qual ha posat aquest títol al monòleg.

Dani Pérez

És un homenatge més que un títol. Sempre m'ha agradat molt 'El último de la fila' i és el títol d'una de les seves cançons.




A 'Los ángeles no tienen hélices', Pérez s'ha encarregat no només de la interpretació sinó també del guió i la direcció. L'obra té una durada de 80 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.