L'Orquestra Simfònica Sant Cugat crea una nova fundació dedicada a la gestió i la promoció


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat ha creat una nova fundació que, a partir d'ara, serà l'encarregada de la seva gestió i promoció. La Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra, creada divendres passat, té per objecte donar un major impuls i projecció al conjunt orquestral.

L'evolució i desenvolupament en els últims anys de l'Orquestra Simfònica ha motivat la creació d'aquesta fundació per donar un marc jurídic més sòlid a les seves activitats. La gestió amb aquesta nova figura jurídica facilitarà la promoció del conjunt i la possibilitat d'aconseguir un major suport econòmic a través de diverses entitats.

Des de la seva creació l'any 1991, la gestió i representació de l'Orquestra ha estat a càrrec d'una Associació que actualment compta amb una base social de 440 socis i que a partir d'ara centrarà la seva tasca en els espectadors. La seu social de la Fundació estarà al carrer dels Marges número 25. La seva presidenta, Flora Puntos, explica quins són els seus objectius:

Flora Puntos

Volem incrementar el nostre arxiu de documentació


L’Orquestra s'ha caracteritzat per l'experimentació i recerca de nou repertori en diferents estils musicals realitzant més de tres-cents concerts arreu del país, alguns d'ells en marcs destacats com el Palau de la Música Catalana o el Gran Teatre del Liceu. Des de la seva fundació el seu director és el mestre Josep Ferré.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.