Sol i Aire celebra aquest cap de setmana la Festa Major


  • Comparteix:

Edició anterior de la festa

Edició anterior de la festa

La urbanització Sol i Aire celebrarà aquest cap de setmana la seva Festa Major. Durant tres dies un seguit d'activitats per grans i petits ompliran el barri. El pregó comptarà amb la presència de la directora general de Medi Ambient de la Generalitat, Núria Bonaventura.

Després dels parlaments, començarà la festa amb un sopar de germanor seguit de ball a la fresca. Dissabte tindran lloc el gruix de les activitats. Al matí, els més petits gaudiran d'animació i inflables, i també hi haurà una nova proposta, 'Gaudir de la fruita', que pretén difondre els beneficis del menjar saludable entre els nens i nenes.

A dos quarts de sis de la tarda, començarà la cursa de cotxes casolans, una de les cites més esperades de la festa. Seguidament, una botifarrada popular escalfarà motors de cara a la nit on la música serà la protagonista.

Diumenge es tancarà la festa amb una demostració del Cos d'Autoprotecció de Sol i Aire.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.