Harry Potter fa màgia a Sant Cugat


  • Comparteix:

La saga de Potter s'ha de completar amb dues entregues més

La saga de Potter s'ha de completar amb dues entregues més

'Harry Potter y el misterio del príncipe' és l'única estrena als dos cinemes de Sant Cugat. La darrera entrega de les aventures del jove mag mostra una pel·lícula molt més fosca en què entra en escena el personatge del príncep mestís.

Amb l'estiu, les estrenes de cinema continuen arribant amb comptagotes a les sales locals. Yelmo Cineplex i Cinesa renoven la cartellera només amb l'última entrega fílmica de Harry Potter. Hermione, Ron i Harry combaten el mal a 'Harry Potter y el misterio del príncipe', on els protagonistes també s'han d'enfrontar als problemes típics de l'adolescència.

David Yates dirigeix aquest nou capítol de la saga que encara s'ha de completar amb dues pel·lícules més. Actualment, la saga de llargmetratges sobre les novel·les de J. K. Rowling compleix 10 anys de vida i finalitzarà l'any 2011.

A banda del trio protagonista, 'Harry Potter y el misterio del príncipe' compta també amb actors habituals a la saga com Ralph Fiennes i Alan Rickman.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.