Zgustova i Boixaderas llegiran fragments de 'Jardins i somriures' a la Biblioteca del Mil·lenari


  • Comparteix:

Zgustova i Boixaderas

Zgustova i Boixaderas

El pati de la Biblioteca del Mil·lenari acollirà aquest vespre una lectura de fragments de l'obra 'Jardins i somriures', de Mònika Zgustova. A la sessió hi participaran la mateixa autora i l'actor Jordi Boixaderas.

Els homes i les dones que Mònika Zgustova ha creat en la seva obra es mouen en el bellíssim escenari dels barris antics de Praga. Personatges fràgils, sensibles i exquisits que en unes circumstàncies molt dures han de prendre les decisions que marquen tota la seva vida. I sobretot han d'intentar viure, cosa que no els resulta fàcil. La pregunta de com arribar a la plenitud de vida en unes circumstàncies polítiques i socials adverses plana damunt de Silva i Eva, Nina i Teresa, a més dels protagonistes masculins. La crítica ha dit que Mònika Zgustova és l'hereva de la brillant tradició centreeuropea, de Kafka, Zweig o Márai fins a Hrabal, Kundera o Kertész.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.