Els Black Heritage Choir presenta a Sant Cugat 'The sound of gospel'


  • Comparteix:

Els Black Heritage Choir (Font: www.xenoxsl.com)

Els Black Heritage Choir (Font: www.xenoxsl.com)

La formació nord-americana Black Heritage Choir portarà avui a Sant Cugat la música gospel més pura del Mississippi Mass Choir. El grup presentarà als espectadors del Teatre-Auditori 'The sound of gospel' amb les veus de 17 cantants i la música d'un piano, un baix i una bateria. L'actuació, que començarà a les deu de la nit, s'emmarca en l'onzena edició d''Els Grans del Gospel'.

Sota la batuta de Jerry Calvin Smith, els Black Heritage Choir portaran els sons més autèntics de la música gospel a Sant Cugat aquest dissabte. El programa que interpretaran sota el títol 'The Sound of Gospel' és una selecció de temes tradicionals i contemporanis de la música negra nord-americana, passant pels himnes i les nadales.

Ho ha explicat a Cugat.cat el director d''Els Grans del Gospel', Luis Manjarrés.

Luis Manjarrés

Ja no recordo quantes gires hem fet però sempre amb el mateix final, amb el públic d'empeus. El programa explica la història de la música afroamericana.


Manjarrés ha afegit que, tot i que Catalunya té una gran tradició nadalenca amb la música gospel aquest tipus de concerts tenen sempre molt èxit arreu d'Europa. Segons Manjarrés el motiu que agradi tan el gospel a Europa és perquè 'surts sempre millor del concert del que havies entrat'.

Luis Manjarrés

El gospel agrada perquè és sentiment, significa llibertat i és divertit.


El concert, que té una durada d'una hora i mitja sense intermedi, començarà a les deu de la nit. El preu de l'entrada és de 36 euros.

Els Black Heritage Choir actuaran també diumenge a Sant Cugat dins la programació del concert de Nadal per a la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.