'El meu nom és Rachel Corrie' cala en el públic i el convida a la reflexió


  • Comparteix:

Marta Marco a la primera part del monòleg 'El meu nom és Rachel Corrie'

Marta Marco a la primera part del monòleg 'El meu nom és Rachel Corrie'

El públic del Teatre-Auditori ha mirat cara a cara el conflicte d'Israel i Palestina amb l'obra 'El meu nom és Rachel Corrie'. El monòleg, protagonitzat per Marta Marco, ha brillat per la interpretació de l'actriu i pel tractament dramàtic de la història de la nord-americana que va morir esclafada per una escavadora israeliana a la franja de Gaza. Els espectadors han acompanyat el muntatge amb un calorós aplaudiment aquest divendres i han lloat que temàtiques com aquesta s'escenifiquin perquè són una realitat. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

Centenars de jerseis arrugats han servit per delimitar l'espai escènic que ha acompanyat la interpretació d'una Marta Marco a qui no li han fet falta grans ornaments per lluir amb força damunt l'escenari. Emulant una petita parcela en runes i envoltada de jerseis, l'actriu ha sorprès el públic del Teatre-Auditori amb una interpretació que ha aconseguit captar l'atenció dels espectadors al llarg de poc més d'una hora. L'actriu ha realitzat el viatge que va viure la nord-americana Rachel Corrie, una jove entusiasta defensora de la causa palestina.

La reflexió ha estat el tret comú que ha quedat imprès en la memòria dels espectadors. Tots ells han coincidit en destacar la importància de portar damunt l'escenari temàtiques com la realitat del poble palestí.

Espectadors

L'obra et fa plantejar-te coses i sensibilitzar-te. / Extraordinària la interpretació. / Penso que hem de ser conscients que la realitat hi és.



L'actriu Marta Marco ha remarcat que s'emporta d'aquest muntatge del qual diu sentir-se molt lligada a la història.


Marta Marco

Per mi creure'm aquesta història ha suposat aportar alguna cosa pel públic que ve a veure l'obra.



Un calorós aplaudiment i gent dempeus ha estat la resposta que el públic ha fet servir per acomiadar l'obra de Sant Cugat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.